Elérhető a Csonti Gaming Trello oldal

Egy ideje használom a Trello nevű oldalt a különböző ötleteim és projektjeim vezetésére és most úgy gondoltam, hogy veletek is megosztanám ezt. Ennek lényege, hogy az igazán lelkes és érdeklődő nézőim számára teljes betekintést engedjek a csatornát érintő terveimbe és munkálataimba. Nem mondhatjátok, hogy nem játszom nyílt lapokkal és bízom benne, hogy sikerül valamennyire redukálni a “mikor lesz” típusú kérdéseket is (naív vagyok) 🙂 Számomra nagy segítség az oldal, mert átlátható és könnyen kezelhető az dolgaim managelésére. Remélem nektek is tetszeni fog ez a fajta betekintési lehetőség a színfalak mögé.

A Trello oldalam 2 részből áll. A Csonti Gaming tábla tartalmazza azokat a projekteket, amiket tervezek, amiken aktuálisan dolgozom, vagy már elkészültek. Itt lehetősége van bárkinek szavazni az egyes témákra az “Ötletek” listában, így látni fogom, hogy melyikre lenne nagyobb érdeklődés és ennek tükrében fogom őket tudni priorizálni.

A másik tábla a “Nézői javaslatok és visszajelzések” címet viseli. Az itt lévő témákhoz bárki hozzászólhat, akinek van regisztrált Trello fiókja. Itt értelem szerűen videó ötleteket várok és visszajelzéseket. A Q&A listába pedig a jövőbeli kérdez-felelek videókhoz fogok kiírni témákat, ahova szintén lehet majd kérdéseket küldeni. Fontos, hogy attól még, hogy valaki itt kér/javasol valamit, az nem jelenti azt, hogy az meg lesz valósítva, ugyanakkor sokkal könnyebben fogom tudni rendszerezni a dolgokat, és ha szimpatikus egy ötlet, azt át fogom emelni a tervezett dolgaim közé is.

Remélhetőleg ezzel az extra platformmal sikerül még jobban közelebb hozni az igazán lelkes nézőimet és kielégítenem a kíváncsiságotokat a csatorna tartalmait illetően. Az oldalt naponta akár többször is frissítem, így érdemes lesz nézegetni. Ha esetleg valaki EZEN A LINKEN keresztül regisztrál magának Trello fiókot, akkor tud segíteni abban, hogy az oldalt még szebbre tudjam varázsolni. Jó böngészést. 🙂