Elindult a Podcast

Régóta szőtt terveim végre testet öltöttek és elindult a Podcast KjúbCast néven (ez még lehet változik, de nem jutott jobb cím eszembe :P), ami 100%-ban a Gamber tartalmakra fókuszál. Társam nem más, mint maga Sirius volt, akinek ez úton is köszönöm, hogy csatlakozott és egy nagyon jót beszélgettünk számos játékokat érintő témáról.

A visszajelzéseitek és a statisztikák alapján nektek is nagyon tetszett az első adás és több mint 400-an követtétek majdnem végig a 2 órás közvetítést, ami már visszanézhető a csatornámon videó formában is. Ennél fogva jön a folytatás, előre láthatólag jövő hét hétfőn, este 7-től, ahol a Gamescom 2015 híreit fogjuk első sorban kibeszélni.

Még egy apró észrevétel. Néhány ember számára úgy tűnik, hogy nem egyértelmű még, hogy mi is ennek az adásnak a lényege, ezért röviden vázolnám. Ez egy Podcast, tehát az adásban résztvevő emberek beszélgetnek egymással bizonyos témákról, és a néző / hallgató ezt hallgatja meg, mint egy rádió műsort. Ennél fogva, bár élőben megy az adás és van chat, de a beszélgető felek egymással, és nem a nézőkkel vannak interakcióban és nem a nézők kérdéseire fognak reflektálni. A chat a nézők közötti interakcióra ad itt lehetőséget, hogy egymással beszéljék meg a hallott dolgokat. Továbbá NINCS gameplay felvétel és nem játék közben fogunk beszélgetni, mert az rövid úton elvonná a figyelmünket és pont az érdemi mondani való sikkadna el, amit nem szeretnénk. Remélhetőleg így sikerült eloszlatni a kérdéseket az adás tartalmi és formai paramétereit illetően 🙂