Mondocon menetrend

Idén ősszel is meghívtak a Mondocon-ra, ami Október 17-18 kerül megrendezésre a Hungexpo területén, és számos érdekes programmal kecsegtet. A nyári eseményt nagyon élveztem, és remélem most sem lesz másként.

Jómagam csak Október 18-án, vasárnap tudok kimenni a rendezvényre, így akik szeretnének ott találkozni velem, azok csak vasárnap keressenek a tömegben.

A nyári tapasztalatokból okulva, ami után sokan mondtátok, hogy nem vettetek észre a tömegben (túl jól vegyülök :P) úgy gondoltam, hogy előre kitűzök néhány időpontot, hogy mikor merre leszek megtalálható, így talán könnyebben rám akadtok.

9:00-11:00 – Megérkezem a helyszínre, és körbejárom. Ha nem szakad az eső / hó, akkor a főbejárat előtti szabad térnél is időzök majd ezen idő alatt.

mondocon map2

 

11:00-12:00 – A D épületbe megyek Hearthstone-n nézni.

mondocon map

 

12:00-13:00 – Megnézem a Cosplay-t a Nagyszínpadnál.

14:00-14:30 – Kinézek picit megint levegőzni a főbejárat előtti placcra.

14:30 – ???? – Visszamegyek a D-épületbe játékokat nézni.

Remélem ezzel tudtam segíteni rám akadni. Gyertek oda nyugodtan, nem harapok, beszélgessünk egy jót, főleg ha Cosplay-ben vagytok és méginkább ha cosplay-es lányok vagytok 😛 A nyári tapasztalatok alapján várhatóan valahol tábort fogok ütni, ahol nem esik és nincs hideg, és akik ott vannak, azokkal sokat beszélgetünk meg e-sportot nézünk.