Itt van a nyári játék vásár szezon

Itt a nyár, közeledik az E3 és ezzel párhuzamosan a fejünkre szakadt a nyári játék vásár szezon, aminek keretén belül naponta frissülő játék akciók várják, hogy az emberek nagyon sok pénzt költsenek el és annyi játékkal szerelkezzenek fel, hogy jövő nyárig a gép előtt ülhetnének 😀

A napokon át tartó leértékelés sorozat két nagy platformja a Steam (június 11-21) és a GOG (június 3-21), így érdemes lesz naponta felnézni ezekre az oldalakra, hátha pofátlanul olcsó az egyik általunk áhított játék. Az általam igazán jónak tartott játék ajánlatokat én is igyekszem majd megosztani a Facebook oldalon (érdemes követni, ha még nem teszitek 😉 ).

Ugyanakkor van néhány tanácsom, hogy miként tudjuk átvészelni anyagilag a vásár szezont, amiket az alanti folyamatábrán szeretnék prezentálni:

csonti sale surviving guide

 

  • Rakj minden általad áhított játékot kívánság listára (wishlist), így könnyebben tudod őket követni
  • Csak azokra a játékokra fizess be, amik napi leértékelésen vagy villám leértékelésen (flash sale) vannak, mert ezeknél olcsóbb nem lehet. Ellenkező esetben várj velük, hátha később olcsóbbak lesznek.
  • Nézd meg a Steam és GOG kínálatát is, mielőtt vásárolnál, mert lehetséges, hogy ugyan az a játék a másik oldalon olcsóbb.
  • Állíts fel magadnak egy költség keretet, amin felül nem költekezel.
  • Ha nem fogsz játszani az adott játékkal belátható időn belül, ne vedd meg csak azért, hogy meglegyen. Lesz még máskor is leértékelés 😉

Good luck, have fun 🙂