Novemberi tervek

Időről időre érdemes számot vetnie az embernek, hogy hol tart és merre haladjon tovább. Pontosan ez fog következni most, így röviden vázolnám Nektek (akik követik a honlapot), hogy mit tervezek Novemberre.

Elsőnek szeretném kihangsúlyozni, hogy az elmúlt hetekben mennyi új játékra tettem szert, amikkel mind nagyon szívesen játszanék. Így ezt a hónapot szeretném annak szentelni, hogy az őszi játéközönben beújított játékokkal többet foglalkozzam picit. Ide tartozik a Sims 4, Alien, Heroes of the storm (Sanyinak köszönhetően) Civilization és a többi…

Ugyanakkor lesz néhány új játékom még, amikről feltétlenül készülnek videók. World of Warcraft Warlords of Draenor, a hónap elején egy kis Evolve afla és egy nagylelkű szponzornak hála mégis lesz Far Cry 4.

A videók egy részét szeretném az új 60 FPS támogatással közzé tenni, ami remélhetőleg még élvezetesebbé és élmény szerűvé varázsolja majd őket.

Az elmúlt héten tömérdek update érkezett számos korai hozzáférésű játékhoz (The long dark, Rust stb….) és ezeket is szeretném Korai még update videók keretében ismertetni. Emellett várható a Steam őszi vásár, amit szeretnék a nyári vásához hasonlóan megtámogatni 1-2 ajánló videóval.

A Hearthstone, Gamer filó és néhány másik közkedvelt videó szériát is szeretném 1-2 új videóval bővíteni, ha van rá érkezésem, de most nem ezen lesz a hangsúly, lehet ezek inkább decemberben fognak dominálni.

Végül de nem utolsó sorban november végén ha minden jól megy kint leszek a PlayIt-en, mivel megkerestek az esemény szervezői, és amint azt mondtam, még egy szponzor is megkeresett, ami azt jelenti, hogy 1-2 játékot talán már nem saját pénzből kell megvennem a jövőben. Ezekről majd lesz videó is, ahol picit részletesebben elmondom, hogy mi a helyzet.
Elég sűrű november elé nézünk. Ami biztos, hogy sokféle és sok videó várható most is. Decemberben pedig már egy picit nyugisabb hónapot szeretnék, ahol csak játszom a játékokkal és videókat készítek.