The fall bemutató

Nagyot estünk…de túléltük….vagy valami olyasmi….Így indít a The fall, ahol egy szkafander mesterséges intelligenciájaként kell eljuttatnunk a bennünk rekedt eszméletlen pilótát orvosi segítséghez mielőtt túl késő lenne.

A játék egy tudományos fantasztikus puzzle platformer, melynek során a szkafandert irányíthatjuk majd és főként logikai feladványokat kell majd megoldanunk a továbbjutás érdekében, de helyenként kell majd picit lövöldözni is.

Ami nagyon megfogott engem az a látvány és a történet volt, melyen nagyon jó atmoszférát teremtettek a játékhoz. Ezek mellé pedig nagyon jó szinkron hangokat is társítottak, melyek ugyan csak gépeket szólaltatnak meg, de azokat nagyon eltalálták.

Túl sok minden mást nem mondanék a játékról, mert viszonylag rövid, 3-4 órás tartalommal bír. A játékmenet nem valami pörgős és érzésem szerint fektethettek volna picivel nagyobb hangsúlyt az akció elemekre, ha már bekerültek, de a hangulat mindenért kárpótol. A történetet nem szeretném lelőni senkinek, de maradjunk annyiban, hogy jó és elgondolkodtató. Ugyanakkor az már biztos, hogy a játékhoz készül még 2 folytatás is, melyeket az első epizód ismeretében már biztosan ki fogok próbálni, mert nagyon érdekel, hogy miként folytatódik tovább a történet. Remélhetőleg a folytatásban csiszolnak picit a játékmeneten és picivel több tartalmat is kapunk…