Mandate promó

Pár hónapja agyaltam picit, milyen jó lehetne egy új Imerium Galactica, és mit ad Isten, azóta sorra jönnek a hírek készülő Űr szimulátor/Rpg játékokról. Egyike ezeknek a most bemutatásra kerülő Mandate, mely egy rpg elemekkel átszőtt sci-fi játék lesz, melynek lényege, hogy saját űrhajónk kapitányaként járjuk a galaxist, miközben folyamatos interakcióban vagyunk legénységünk tagjaival, mintha csak egy Star trek sorozatban lennénk.
Szerintem az ötlet zseniális és megérdemli a figyelmet. A játék jelenleg a finanszírozásáért hajt, egészen pontosan 500 ezer dollár (100 millió Ft) kell nekik, amiből már csak kevés kell, hogy elkészüljön a játék a Kickstarter támogatásával. Aki tehát úgy érzi, hogy érdekli a téma annyira, hogy támogassa a projektet, az látogasson el IDE, nézze végig a projekt leírását és döntsön. Aki legalább 20 dollárt adományoz (4400 Ft), az meg fogja kapni a játék digitális verzióját ha kijön. Még 5 nap van hátra, a projekt lezárásáig.
Megszokhattátok, hogy nem szoktam olyan dolgokat mutatni, amit magamnak se ajánlanék, így javaslom szánjatok a videóra pár percet, mert megéri 🙂

Leave a Reply