sims 4 ghost

Sims 4 kísértet update

1 hónapja jelent meg a Sims 4. része és annak ellenére, hogy a játék szórakoztató és hozza az elvárható “Sim-hangulatot”, sok minden kimaradt belőle, ami a korábbi részekben alapértelmezett volt, és ez jogos felháborodást keltett számos rajongóban.

Az EA szerencsére belátta, hogy a hiányosságokat mihamarabb pótolni kell, és ennek első lépéseként októberben bekerültek a szellemek a játékba egy update keretében, akik mostantól kísérthetik a simjeinket és sok más vicces szituációt idézhetnek elő. Emellett lehetőségünk van családtagként is irányítani a megboldogult sim szellemét, és akár fel is lehet támasztani, ha valaki elég ügyes. Az update teljesen ingyenes, és minden Sims 4 tulajdonosnak automatikusan hozzáférhető.

Novemberben visszatérnek az úszómedencék, decemberben pedig a munkahelyek kapnak majd némi szeretetet, és ezek is teljesen ingyenesek lesznek mindenkinek.  Még a csecsemőket és a kutyákat kell bepakolniuk jövőre hasonló módon, és már majdnem olyan jó lesz a játék, mint amilyennek eredetileg kellett volna lennie a kiadás pillanatában 🙂

Viccet félre téve, nagyon dícséretes, hogy ilyen hamar próbálják kielégíteni a rajongók igényeit. Ráadásul ingyenesen és nem fizetős DLC hegyek formájában. Ugyanakkor a költői kérdés továbbra is ott maradt a fejemben, hogy “Miért kellett ezek nélkül kiadni a játékot, miért nem vártak vele +1-2 hónapot inkább?”.