Tervek a közeljövőben

Mivel lassan újabb mérföldkőhöz érünk a csatorna történetében (1000 feliratkozó, 100. videó), szeretném megosztani veletek, mik a további Világuralmi terveim. Semmi eget rengetőre nem kell gondolni, bármi változhat még, most csak hangosan gondolkodom.

  • Új végigjátszás sorozat (szavazni lentebbi postban lehet)
  • Folytatódik a Sim City / Starcraft replay sorozat, valamint a játék bemutatók és hírek is. Igyekszem majd naponta legalább 1 videót kiadni valamelyik témakörben, de minden attól függ, hogy épp mennyi időm/kedvem van. Tartalom lesz bőven, így remélhetőleg mindenki megtalálja majd a számára tetsző videókat.
  • Az oldal fokozatos feltöltése a korábbi videók elérhetőségével és leírások elhelyezése a már bemutatott játékokról, hogy egy magyar közösségi tudásbázis épüljön itt ki. Ez is nagyobb meló lesz, de remélem jól fogok tudni vele haladni.
  • Továbbra is igyekszem minél többeteknek válaszolni a kommentekre, postokra, üzenetekre, galamb postára, füstjelekre stb…..amiket ez úton is köszönök.  Ha valaki nem kapna választ belátható időn belül, attól elnézést kérek, megteszem, ami tőlem telik, de már egy kisebb falunyi ember keres meg naponta, így elképzelhető, hogy nem mindenkinek tudok majd közvetlenül válaszolni. Erre is kitalálok majd valamit a jövőben.
  • Játékokat tekintve a Bioshock után hivatalosan is beköszöntött az uborka szezon a jó megjelenéseket illetően (legalább is én nem várok most semmit). Ellenben nekem van egy raklap játékom mindenféle stílusban az elmúlt 20 évet felölelve, így tervezem, hogy csinálok egy Retro blokkot ezeknek. Szerintem bemutatók lesznek valamint 1-2 gameplay videó kommentárral, így bőven lesz tartalom az “ínséges időkre”. Emellett a régi rókák is elmerülhetnek régi kedvenceikben, az fiatalabbak pedig felfedezhetik, hogy 10-15 éve is milyen jó játékok voltak.

Üdv

Leave a Reply