Bemutatkozás

ACKiskorom óta játszom videó játékokkal és ez a szokásom felnőtt koromra is töretlenül megmaradt. Ugyanakkor szeretek alkotni, új dolgokat létrehozni melyekben az emberek örömüket lelik. Ezen motivációimtól vezérelve döntöttem úgy, hogy hobbijaimat egy mindenki számára elérhető formában összekapcsolva elindítok egy saját Youtube csatornát, ahol játékokról készítek videókat mindenféle témakörben. Ennek megfelelően csak úgy poénból 2013. február elején elkezdtem feltölteni az első videókat egy régi Youtube fiókom alá, amit valamiért elkezdtek nézni az emberek.

Pár hét múlva tapasztaltam, hogy legnagyobb meglepődésemre egyre többen érdeklődnek a csatornám iránt és iratkoznak fel rá, így én is egyre több energiát fektettem a dologba. Az erőfeszítések nem maradtak eredmény nélkül, mert napról-napra egyre több új néző érkezik azóta is, és ez egyúttal engem is egyre jobban motivál. Mára enyém Magyarország egyik legnézettebb videó játékokkal foglalkozó csatornája, amire mérhetetlenül büszke vagyok.

Az alapvető célom, hogy egy igényes és profi magyar Youtube játékos portált hozzak létre, ahol a bemutatok játékokat. Hiszek abban, hogy a videójátékok a szórakoztatáson túl nagyon sok olyan értéket is hordoznak, amikre érdemes figyelmet fordítani és szeretnék részben ezekre az értékekre és információkra is rávilágítani. 

Nagyon örülök, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi ember találta vonzónak a munkásságomat, amit ez úton is köszönök. 

– Csonti

A Csonti Gaming Youtube csatorna hivatalos weboldala.