Én és a Battlefield 4

battlefield-4-3d_copy_2Többen javasoltátok már e-mailben (amit ez úton is köszönök) a wgf.hu oldalt, ahol csupán Facebook Like segítségével lehet ingyen játékokra és voice chat szerverekre szert tenni. Az oldalt én már december óta ismerem, de csak most jutottam odáig, hogy veletek is megosszam (scuzi). Hogy jön ide a Battlefield 4?

A lényeg, hogy ha ERRE A LINKRE kattintva like-oljátok az oldalt, akkor szereztek vele egy pontot nekem, és ha elegendő pont gyűlik össze, akkor beváltom egy Battlefield 4-re, és akkor megnézhetitek, hogy milyeneket bénázok vagy robbantom fel a csapatomat C4-el a játékban :P. Ha meg még ennél is több pont gyűlik össze, akkor lesz még más nyalánkság is, és az oldalnak folyamatosan bővül a kínálata, így talán a jövőben más játék is várható 🙂

Mellesleg, aki like-olta az oldalt, kap ugyan így egy külön linket, amit kiküldhet a cimbiknek, és ő is elkezdheti a pontvadászatot. Jó kis marketing, annyi már bizonyos.

Köszönöm mindenkinek a támogatását előre is. Hajrá 🙂

Egy kis háttér információ, hogy miért a Battlefield 4. Nem vagyok egy nagy FPS rajongó, mert elég béna vagyok, és hamar megunom őket, de tudom, hogy a “Battlefield élmény”, mint jelenség elég jó, főleg egy olyan játékosnak, aki elsőre kóstol bele (mint én). Nomeg még elég sok a bug is a játékban, amit gondolom mindenki imád :D. Pénzt nem áldoznék rá, de ha ilyen módon lehetőségem lesz beszerezni a játékot, miért ne próbáljam ki és csináljak pár videót 🙂 Röviden ennyi.

Leave a Reply