Heroes of the storm alfa

Elkezdődött Amerikában a Heroes of the storm alfa és a Blizzard készített is egy bemutató videót a játékról. Noha nekünk még odébb van a teszt, de a bemutató alapján röviden összeszedtem, hogy mire lehet majd számítani majd a játékban.

  • Tapasztalati pontok és fiók szintezés, mellyel különböző nyalánkságokat lehet majd kioldani. Feltehetően az első néhány szint könnyen kioldható lesz a gyakorló pályák teljesítésével és az első játékokkal, amik új játékmódokat nyitnak majd meg, míg a magasabb szintekért már meg kell dolgozni.
  • Lesznek napi küldetések, melyek Xp-t és játék beli aranyat adnak.
  • A hősöket egyesével lehet majd megvásárolni DE……rotálni fogják az ingyenesen játszható hősöket, melyekkel bárki ingyen játszhat. A hősöket megvehetjük játék pénzzért, amit a küldetésekkel szedhetünk össze vagy valós pénzzért is. Egy hőst kb. 10-20 nap lesz kioldani ingyen, vagy 1500-2500 Ft pénzzért, de ez csak becslés a részemről. Aki a tesztüzem alatt valós pénzzért vásárol, az később a reset után visszakapja a pénzt a Battlenet egyenlegére, és onnan újra elköltheti majd azt.
  • A hősöket ingyen ki lehet próbálni vásárlás előtt.
  • Lesznek vásárolható/kioldható skin-ek.
  • Lesz tutorial, gép elleni harc és rendes 5 Vs 5 versus mód.
  • A szokásos Battlenet nyalánkságok benne lesznek (Barát lista, meccs kereső stb….).

Első ránézésre nagyon jónak tűnik a játék és az alapkoncepció is, és bár a teljes hős repertoár sajnos nem lesz hozzáférhető (mint a Dota-ban), de a rotációval idővel mindet ki lehet próbálni akár ingyen is. A mikrotranzakciós rendszer elég keményen benne lesz a játékban, de szokás szerint, aki elég ügyes / kocka, az akár ingyen is beszerezheti majd az összes hőst némi idő után, miközben élvezheti a játékot. Én már alig várom, hogy kipróbálhassam. 🙂

)

Leave a Reply