Kik a legnagyobb rajongók a Youtube-on?

Tegnap indult a Youtube-on a rajongói oldal bétája. Ennek a lényege, hogy a csatorna vezetők számára láthatóvá válik, hogy kik a legnagyobb, legaktívabb követőik, ki mióta íratkozott fel stb…..

Ez egy nagyon jó kis újítás, hiszen minden nagy csatorna mögött ott állnak a lelkes követők százai/ezrei, akik hűségesen és aktívan vesznek részt a videós mindennapjaiban, osztoznak örömeiben vagy bátorítják a nehéz időkben (esetleg trollkodnak :P).

Így a videós könnyebben felismerheti a legaktívabb, legrégebbi nézőket, és esetlegesen sokkal több figyelmet tud rájuk fordítani, ad a véleményükre, esetleg más módon honorálhatja az elkötelezettségüket (nyereményjáték, külön csoport, stb….).

Mivel a funkció még béta fázisban van, nem mindenkinek elérhető (még nekem sem), de reméljük hamarosan az lesz. Jelenleg 5000 feliratkozó kell ahhoz, hogy valaki láthassa ezt a szolgáltatást a csatornája “Közösség” menüpontja alatt.

Remélem én is hamarosan hozzáférek ehhez a funckióhoz, mert bár vannak nézők, akiket már felismerek gyakori postjaik alapján, de nagyon kíváncsi vagyok a pontos statisztikákra is 🙂 Még 663 feliratkozó, és meglesz az 5000, szóval ha még nem íratkoztál fel, és segítenél, esetleg te akarsz lenni a legnagyobb rajongó, nosza rajta 😀

Forrás

Leave a Reply