Megyek Mondoconra

Valami csoda (vagy véletlen :P) folytán úgy hozta a sors, hogy meghívást kaptam a szervezőktől a nyári Mondocon fesztiválra, mely Július 11. kerül megrendezésre. Tekintve, hogy még soha sem voltam ezen az eseményen, úgy gondoltam, itt a kiváló alkalom, hogy megnézzem magamnak közelebbről is. Korábban mindig néztem, hogy ilyenkor jelentősen megnövekszik a cicafüles, jelmezes lányok sűrűsége az utcákon, most legalább megtudom, hogy hová is igyekeznek ilyen serényen :3 Emellett régen sok animét is néztem (Dragonball, Bleach, Death note stb…) így egyáltalán nem lesz számomra közömbös az esemény.

A Mondocon továbbá számos Esport mérkőzésnek is otthont ad majd az idén. Lesz Hearthstone, Heroes of the storm, League of legends bajnokság, hogy csak a nagyobbakat említsem. Szóval amellett, hogy sok érdekes japán / anime  / manga fókuszú dolgot lehet majd látni, kedvenc játékaim e-sport közvetítéseit is megtekinthetem.

Jómagam csak bóklászni fogok a tömegben és nem fogok semmilyen extra műsorban szerepelni a rendezvényen (legalább is én nem tudok róla :P). De ha esetleg megláttok, és olthatatlan vágyat éreznétek arra, hogy odajöjjetek hozzám, nyugodtan tegyétek meg, nem harapok. Sőt, a Cosplay-es lányokat külön favorizálom is 🙂