Terveim 2015-re

Elérkeztünk az év végéhez, és úgy gondoltam, ideje picit számot vetni mi történt az idén. Röviden és tömören fantasztikus évet zártunk és ez úton is köszönöm mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult ehhez. Ugyanakkor talán még izgalmasabb, hogy miket tervezek 2015-re.

Az első célkitűzésem a következő évre a videók rendszerességével kapcsolatos. A tervem az, hogy minden napra jusson 1 videó valamilyen témában. Ez nem túl sok azok számára, akik nem lógnak egész nap a Youtube-on, de nem túl kevés a rajongók számára, akik akár napi 10 videót is megnéznének és emellett összeegyeztethető a személyes dolgaimmal is.

A másik dolog, amit ugyancsak szeretnék megvalósítani, hogy a videóim többségének legyen valami mondanivalója a puszta játékon és szórakoztatáson túl. Ez lehet egy játék ismertetése, fejlesztése, taktikák, hírek vagy gondolatébresztő elmélkedések egy oda illő téma kapcsán.

Végül átnézvén az idei év videóit úgy találtam, hogy a videók néhány nagyobb témakörbe illeszthetőek be, amiknek 2015-ben szeretnék dedikált rovatokat indítani tematikus lejátszási listák formájában. Ezek többsége már most is létezik, de van köztük néhány új is. A lényeg, hogy ezekre fogom helyezni a hangsúlyt és sokkal könnyebb lesz bekategorizálnom, hogy aktuálisan milyen témát dolgozok fel. Ezek a rovatok a következők lesznek:

  • Bemutatók: Ahogy eddig is, új és régi játékaimat mutatom be, miután úgy érzem, hogy kellően kitapasztaltam a játékot ahhoz, hogy egy összeszedett, és amennyire lehet objektív prezentációt készítsek a programból. Továbbra sem fogom nagyon megvágni ezeket, mert a vegytiszta játék videó véleményem szerint a leghitelesebb.
  • Első benyomások: Egy új rovat, ami azt a célt szolgálja, hogy az új játékaimat az első pillanatban meg tudjam nektek mutatni az első benyomásaimmal fűszerezve. Ez feltételezi, hogy minimális ismereteim lesznek a programról, nem garantált, hogy sok érdekes dolgot tudok majd mutatni, ugyanakkor a bénázásaim viccesek lehetnek. Ami talán még fontosabb, hogy ténylegesen az első reakcióim alapján tudjátok majd formálni a saját véleményeteket a játékról. Ezeket a videókat később egy bemutató videó követi majd rendszerint.
  • Korai még: Folytatódik a korai hozzáférésű játékokat bemutató rovat. Ahogy eddig is itt mutatom be a korai hozzáférésű játékokat vagy azoknak a jelentősebb frissítéseit (ha vannak).
  • Gamer filó: A játékokkal és a játékiparral kapcsolatos elmélkedéseim kapnak ezen rovatban helyet számos témakörben.
  • Játék hírek: Szeretném feléleszteni ezt a rovatot és új formátumot adni neki. A célom, hogy minden héten 1 db heti összefoglalót készítsek, hogy adott héten mik voltak (a számomra) legérdekesebb játékokkal kapcsolatos hírek, és ezekről egy videóban tájékoztatni titeket.
  • Beszélgessünk: Havir rendszerességgel továbbra is tartok majd 1 élő közvetítést, ahol beszélgetek veletek chat-en és válaszolok annyi kérdésre, amennyire csak tudok.  Távolabbi céljaim között szerepel, hogy egy Gamer Podcast-et indítsak, de ehhez jelenleg még nem találtam alkalmas beszélgető partner(eke)t.
  • Youtube kisokos: Továbbra is készítek majd Youtube tutorial videókat, ahol igyekszem röviden átadni néhány hasznos tippet a videózással kapcsolatban elsősorban kezdőknek. Esetleg egy külön csatornát is indítok ezen videóimnak, ahova külön feltöltöm őket a jövőben.

Emellett random lesznek “egyéb” videók is, amik pusztán viccesek vagy szórakoztatóak lesznek vagy nem köthetőek semmilyen más témához, de a fő hangsúly a fentebb említett rovatokon lesz.

Remélem elnyeri majd a tetszéseteket a következő évben is a kínálat és kívánok mindenkinek sikerekben gazdag és boldog új esztendőt. 🙂