Youtube parák 3 felvonásban

Korábban is volt már, hogy “bírkóznom” kellett a Youtube-al 1-1 videóm feltöltése és elfogadtatása szempontjából, volt, amikor én kerekedtem felül, de volt, hogy nem, ám az utóbbi időben egyre nehezebb a helyzet. Történetesen az elmúlt héten egyre csak nőtt az az idő, ami a feltöltés és a videó megjelenése között volt, míg most a hétvégén elérte a több mint 48 órás szintet, ami tekintve, hogy 1 nap alatt akár több videót is készítenék, amik tartalmazn(ná)nak aktualitásokat is, nagyon frusztrált.

Éppen ezért egy 3 részes Youtube teszt videó sorozatot készítettem, ahol kipróbáltam, hogy mi a helyzet most a videó feldolgozással és persze levezettem a bennem lévő feszültséget. Ami a lényeg:
A helyzet javulni látszik, valószínüleg Youtube oldali problémák vannak/voltak és az okozza ezt, amit el tudok fogadni, és remélhetőleg javítják minél előbb.
Ellenben ha marad ez a tendencia, kérlek ne lepődjetek meg, ha picit késve jönnek a videók és a “friss” videók esetleg 1-2 nappal korábbi eseményekre utalnak vissza. Én ugyan úgy készítem majd őket, csak lehet lesz némi csúszás időben.

Mindenesetre reménykedem, hogy javul a helyzet, és a feliratkozóim számával a Youtube is talán jobban odafigyel majd rám (vagy nem). 🙂

Update: Lehetséges ez volt a hétvégi fejlesztés, ami miatt a para volt: http://www.hwsw.hu/hirek/50720/youtube-stream-elo-musor-adas.html
A lényeg, hogy már 100 feliratkozóval is lehet igényelni Live közvetítésre jogosultságot.
Köszönet az infóért Lászlónak 🙂

Leave a Reply