csonti gaming

Áprilisi tervek

Szeretném ismét elétek tárni a terveimet az adott hónapra vonatkozóan, így alant olvashatjátok, hogy milyen ördögi dolgokat forralok ellenetek áprilisban és milyen videókat tojik majd a Nyuszi 🙂

Először röviden megemlékeznék a márciusról, ahol is majdnem hiánytalanul tudtam teljesíteni minden kitűzött célt. Egy Rust beszámolóval még adósotok vagyok, de ami késik, nem múlik. Sikeresen átléptük a 30 ezres követői létszámot, ami bár még nem a korábban kitűzött 50 ezer, de mégis kerek szám, és mikor ezeket a sorokat írom, már 31 ezren vagyunk 🙂 Emellett örülök neki, hogy a napi 1 videós formátum ilyen jól működik és ebben a hónapban is tudtam teljesíteni, annak ellenére, hogy nagyon sok más dolgom volt a videózás mellett. De most nézzük az áprilist.

Ebben a hónapban azt terveztem, hogy elsősorban a már meglévő játékaimmal fogok foglalkozni (Cities: Skylines, Heroes of the storm, stb…), de tekintve, hogy már most van 5 olyan játékom, amik csak arra várnak, hogy kipróbáljam őket, így biztosan lesznek új címek is. Még mielőtt bárki megkérdezné, ezekbe nem számoltam bele a Mortal kombat X és a GTA 5 játékokat, melyeknek kipróbálása továbbra is bizonytalan a számomra. Ennek elsősorban az idő és az én érdeklődésemnek a hiánya a fő oka, de az anyagi vonzat sem elhanyagolható sajnos.

Az első látásra rovaton szeretnék majd picit finomhangolni és tervezek egy új rovatot is bevezetni, de ezekről hamarosan részletesen is szólok majd.

Sok lesz a Hearthstone videó, hiszen jön a Blackrock mountain kaland, így számíthattok a szárnyak bemutatására, új paklikra és esetlegesen 1-2 heroic boss videóra is. A Hearthstone videók számomra érthetetlen módon (tekintve, hogy közöm sincs a profi szinthez) elég nagy népszerűségnek örvendenek a nézőim körében, így ez a hónap sokak számára kellemes lesz a videó kínálat tekintetében.

Ezek mellett lesznek Gamer filók és természetesen hetente jelentkezem a Játék hírekkel is. Utóbbi esetében péntek délutánra helyeztem át a “lapzártát”, hogy picivel több időm legyen összerakni az anyagokat, a hétvégén érkező hírek pedig a következő heti videóba kerülhetnek bele. Ennek oka, hogy ne szombaton késő este álljak neki megcsinálni a videót, ami ezek után tele lesz hibákkal. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesznek hibák, csak reményeim szerint kevesebb lesz, bár lehet, hogy ez már valamilyen szinten egy extra bónusz játék is a nézők egy részének, hogy akkurátusan megtalálják a videóban elrejtett hibákat 😛

A hónap végén pedig lesz PlayIT, ahol nagyon valószínű, hogy ott leszek, de amint tudok biztosan információkat, ezekről is időben tájékoztatlak titeket. Csak a budapesti rendezvényen tudok részt venni, de ha minden jól megy, akkor ott leszek, és a program is olyan lesz, hogy jó sokat lehet majd tőlem és más ott lévő videósoktól is kérdezni.

Szóval sok izgalom várható árpilisban is, feltéve, hogy sikerül őket betartanom, de olyan még nem volt, hogy ne legyen sehogy se. Ergó…valami biztos lesz 🙂