Blizzcon 2015 infók egy helyen

Tegnap este kezdődött a 2015-ös Blizzcon, aminek a nyitó ceremóniája során számos új információval és remek trailerekkel lehettünk gazdagabbak a Blizzard játékait illetően. Mondatjuk úgy is, hogy trailer és infó orgia volt a rajongók számára.

Elsőnek a jővő héten érkező Legacy of the void kapott egy látványos launch trailert.

Noha ez a rész lesz a lezárása a jelenlegi történeti ágnag, a Blizzard még sok mindent tervez a Starcraft univerzumában elmesélni. Ennek első állomása a jövő tavasszal érkező Nova covert ops, ami egy mini kampány lesz Nova főszereplésével.

Megcsodálhattuk a jövő nyáron érkező Warcraft film első bemutatóját, ami valami eszméletlenül jóra sikerült.

A Heroes of the storm is tartogat meglepetéseket a közelgő időszakban. 3 új hős, új pálya Towers of doom néven és egy aréna játékmód, ami nagyon random lesz. Ráadásul az egyik hős Cho’gal egy co-op karakter lesz, amit 2 játékos irányíthat.

A Hearthstone egy új kalanddal bővül a jövő héten League of explorers címmel. Too soon? ☺

Ezt követően az Overwatch vette bírtokba a színpadod. A játék jövő tavasszal jelenik meg Pc, Xbox és Ps4 platformokra, ami egy egyszeri megvásárlást igényel majd, így lerebbent a fátyol a fizetési modellt illetően. Ezért cserébe megkapunk minden hőst. Az alap csomag 40$, az Origins edition 60$, a Collector edition pedig 130$ lesz. Továbbá 3 új hőst is kapunk.

A megnyitót pedig stílusosan a World of Warcraft Legion intó zárta.