Novemberi menetrend

Az októbert magunk mögött hagyva rohamos léptekkel közeledünk az év vége felé, és már nyakunkon van a november, ami hasonlóan pörgősnek ígérkezik. Noha a nemrégiben elkészült Trello oldalon már minden érdeklődő nyomon követheti a csatorna készülő tartalmait, de azért röviden most is előre vetítem, hogy mire lehet számítani ebben a hónapban.

November első felében az év 3 általam nagyon várt AAA játék érkezik, amikkel szeretnék behatóan foglalatoskodni, ami számos videóban fog testet ölteni a terveim szerint. Ezek név szerint az Anno 2205, Starcraft 2 legacy of the void és a Fallout 4, amikből felváltva fogok jelentkezni videókkal a következő hetek során. Ha sikerül Collector’s edition-t szereznem, akkor lesz külön unboxing videó is. Várhatóan ezekkel a játékokkal jövő év elejéig el lesztek látva videókkal.

A másik nagy figyelmet az Overwatch fogja kapni a hónapban, ahol szeretnék 1-1 videót minden karakterről. Hearthstone fronton is szeretnék új paklikat bemutatni és ha van új tavern brawl, akkor arról is lesz videó. Továbbá lesz egy nagyon epikus Aréna szégyene és néhány vicces rövid videó, amikkel mostanság találkozhattatok.

Hónap végén lesz a budapesti PlayIT, ahol én is ott leszek Ezzel kapcsolatban előre fogok szólni, amint nekem is több információm lesz az esemény forgatókényvéről. Természetesen utólag lesz valamilyen videó beszámoló is.

Végezetül hétfőnként változatlanul lesz Kjúbcast és vasárnaponként Játék Hírek. Utóbbi esetében november elején lesz várhatóan egy Blizzcon-os külön kiadás, ahol a Blizzcon eseményeiről és esetleges bejelentéseiről fogok hírt adni.

Amint látjátok, bőven lesz mit nézni és a Playit-en még találkozni is tudunk, ha ott lesztek. Azt már előre borítékolom, hogy a fentebb említett 5 játékot fogom rotálni, de remélem ennek örülni fogtok 🙂