hearthstone news

Csonti Hearthstone aréna fail

Már régóta kértétek, hogy legyenek megint aréna videók és nemrég 2 arénás videót is felraktam. Sajnos a visszajelzések alapján nem nyerte el sokak tetszését, hogy 2-3 győzelem után kikapok az arénában. Noha én csak szórakozásból és szórakoztatásból raktam fel ezeket, de megértem, hogy sokan szívesebben igzulnának végig egy profibb aréna mérkőzés sorozatot. Sajnos jelenleg ilyen jellegű videókat nem tudok nektek prezentálni, mert noha nagyon szeretem a Hearthstone-t, sok más játékkal is játszom mellette, és se időm, se energiám nincs arra, hogy olyan szintet elérjek, mint azok a profik, akik csak ezzel a játékkal játszanak hónapok óta.
Ezért úgy döntöttem, hogy NEM LESZNEK ARÉNA VIDEÓK TÖBBET.
Annyit még hozzátennék, hogy én sosem tartottam magam profi játékosnak, csupán megmutatok játékokat, amikkel játszom, esetenként vicces vagy érdekes dolgokat a játékokból a saját kis személyes narrációmmal kísérve. Mivel nagyon sok játékkal foglalkozom egyszerre, emiatt nem fogok és tudok vetekedni olyan játékosokkal, akik 1-2 játékkal foglalkoznak hónapokig. Ha valaki profi játék videókra vágyik, az keresgéljen máshol. Mellesleg hozzátenném, hogy a legjobb rangom a játékban 2. helyezet volt, és ha még egy picit többet játszottam volna, akkor Legendás szintig is eljuthatnék simán, és ugyan ez áll az arénára is, de a fentebb említett okokból nem szánok a játékra annyit a szabadidőmből.
Azért nem kell megrémülni, továbbra is lesznek Hearthstone videók, de inkább a pakli bemutatós és kihívás videók érkeznek majd. Arénázni csak privátban fogok, esetleg Twitch-en, és majd csak akkor fogok ismét arénás videót készíteni, ha elérek egy olyan szintet, ahol stabilan legalább 6-7 mérkőzést meg tudok nyerni egy aréna kör alatt. Ha ehhez 1 év kell, akkor 1 évig nem lesz aréna, ha hamarabb, akkor hamarabb.