Hello 2018

Először is mindenkinek üdv 2018-ban! Mi várható idén a csatornán?

Szeretném a tartalmat visszarugdosni az informatív irányba.

Első körben jönnek a legjobb játékok listája 2017-ből, amiket szeretnék további listákkal folytatni az év folyamán, ezzel is bővítve a toplistás videókat.

Másik nagy projektem lesz az idén a rövid bemutató formátum, amiket elsősorban a Steam kurátori oldalamhoz készítek szép fokozatosan, amit remélem még ennél is többen követtek majd. Ha még nem követitek, akkor pedig itt a kiváló alkalom! Ezeknek a videóknak az elkészítése idő igényesebb lesz, de a köztes időszakban is lesz tartalom, amiket könnyebben fogok tudni szállítani.

Az első látásra videók továbbra is érkeznek a megszokott stílusban. Tekintve, hogy egyre több trash és mém játék készül sajnos, ezeknek is adok teret, hogy legyen min szörnyülködve röhögni és lehetőleg messze elkerülni. S

zerdánként este 6-tól lesznek továbbra is a közvetítések, hétfőnként pedig Kjúbcast. További közvetítések és gameplay-ek/végigjátszások a Twitch csatornán keresendőek, ahonnan, ha időm engedi, átemelek majd ide is rövid szösszeneteket, feltéve, hogy lesz erre érdemes videó anyagom és érdeklődés a részetekről.

Nagyjából ezekre lehet számítani idén, feltéve, hogy a Youtube nem bombázza szét még jobban saját magát 2018-ban. Remélem elnyeri majd a tetszéseteket.

Ez úton is köszönöm mindenkinek, aki eddig támogatta a munkásságomat bármilyen formában, nagyon sokat segít és még annál is több erőt és lelkesedést ad a videózáshoz. Üdv Csonti