csonti gaming twitch

Irány a Twitch

Korábban felreppent a hír, hogy a Google felvásárolta a Twitch-et potom 1 milliárd dollárért, és nemsokkal később itt van egy új funkció, aminek a segítségével a Youtube csatornánkon kijelzi a rendszer, ha közvetítünk a Twitch-en.

Ehhez nincs másra szükség, mint összekötni a Youtube fiókunkat a Twitch-el, amit a Twitch fiókunk beállításai alatt, a kapcsolat menüpont alatt tehetünk meg, majd ott engedélyezni ezt a funkciót.

Ennek köszönhetően valahányszor online megy valaki a Twitch-en, arra az időre az összes videója alatt megjelenik majd egy kis sáv, ami tájékoztatja a nézőt arról, hogy a csatorna gazdája épp stream-el és a sávra kattintva már be is jön a Twitch csatorna.

Ez egy nagyon jó funkció és ennek köszönhetően már bátrabban fogok tudni nektek stream-elni, hiszen aki nézi a videóimat értesülni fog a közvetítésekről és nem kell külön bejelenteni. A közvetítések kötetlen hangulatban zajlanak majd, visszanézhető a Twitch-en az összes közvetítés és a legjobb pillanatokból lehet készítek majd időről időre 1-1 videót a Youtube-ra is.  A Twitch csatornámat erre találjátok.

Röviden: Örülünk Vincent 😀