csonti gaming

Márciusi menetrend

Valamilyen okból vezérelve szeretem minden hónap elején eltervezni, hogy mit is szeretnék véghez vinni a következő hetekben, és ezt megosztani a honlap olvasóival, ha már voltak olyan kedvesek, és ide látogattak 🙂 Most sem teszek másképp, így röviden beavatnálak titeket márciusi sötét terveimbe, amiket igyekszem majd véghez is vinni.

Az új munkahely és a gyerekvárás mellett most már jóval kevesebb időt tudok szánni sajnos a videókra, de szerencsére a napi 1 videó formátum tarthatónak tűnik és a számok alapján nektek is jobban tetszik. Igyekszem ezt a formátumot tartani, de ha esetleg lesz 1-2 nap szünet időnként, azt tudjátok be annak, hogy totál el voltam havazva.

A márciusi hónapban sok új játék érkezik, melyeket szeretnék nektek bemutatni első látásra és rendes bemutató keretein belül is. Itt szerepelni fog pár februárban próbált játék, mint az Apotheon, Oddworld, Hands of Fate, de lesznek vadiúj címek is, mint az Ori and the blind forest, Cities Skyline vagy a Grow home. Előfordulhat, hogy idő közben befigyel még más játék is, de ezekre a címekre lehet számítani.

Szeretnék majd szétnézni, hogy mi újság van a túlélő játékok terén, így 1-1 videó várható Rust, Forest, Long dark és Stranded deep fronton is.

Tölteléknek szokás szerint Hearthstone és Heroes of the Storm videók várhatóak. Ezekkel továbbra is sokat játszom, és a videók elkészítése sem olyan embert próbáló feladat, így ha nincs jobb ötletem, ezekre a játékokra tudok támaszkodni, és szerencsére nektek is tetszenek.

Március elején lesz a Pax East, így a játék hírek is bővelkedni fognak érdekes információkban hétről-hétre. Mivel a játékipar mostanság ontja a jobbnál jobb témákat, a Gamer filó is jön majd új videókkal, de itt is heti max. 1 videó várható. A hónap végén pedig az utolsó csütörtöki/pénteki napon élő beszélgetős közvetítés a már megszokott módon. Ha ezeken felül bármi beficcen, az pusztán a véletlen műve. 🙂

Igazándiból semmi extra változás nem lesz 1-2 új játékon kívül, de mindig jó ezt így előre leírni, és a végén megnézni, hogy mit sikerült betartani. A fő nehézség most a szűkösebb időkeret, amit a videókra tudok szánni, de eddig sikerült jól beosztani mindent. Igazándiból egy szavam sem lehet, mert a Február annak ellenére, hogy a legrövidebb hónap újabb nézettségi rekorddal zárult (majdnem 600K megtekintés). Továbbá az is örömteli a számomra, hogy szerény kis honlapom az Alexa szerint az 1871. leglátogatottabb oldal már Magyarországon, és a helyezése napról napra nő 🙂 Örülök, hogy ilyen sok embernek tetszenek a videóim és köszönöm a belém fektetett bizalmat. Minél többen néztek, annál biztosabban haladok afelé, hogy egy szép napon csak azzal keljen foglalkoznom, hogy nektek készítek videókat. 🙂