Munkára fel Sims 4

Áprilisban érkezik a Sims 4 első nagy kiegészítője “Get to work” alcímmel. A kiegészítőben lehetőségünk lesz simjeinket elindítani az orvosi, rendőri, tudós vagy eladói karrierek valamelyikén, továbbá ezen karrierek kapnak (egy vélhetően átépíthető) munkahely zónát is, ahova elkísérhetjük őket dolgozni.

Rendőrként lehetőségünk lesz nyomozni különböző bűnesetek után és rács mögé juttatni más simeket, feltéve, hogy nem leszünk korruptak. Doktorként másokat gyógyíthatunk / ölhetünk meg. Tudósként mindenféle jó/gonosz találmánnyal gazdagíthatjuk a simek világát. Eladóként pedig beindíthatjuk a saját kis vállalkozásunkat egy bolt formájában.

A kiegészítő 2 új képességet is kap, a fényképészet és a pék mesterség képében. Ezen felül tervezik, hogy valamilyen formában a földönkívüliek is benne lesznek a játékban, de a pontos részletek még nem ismertek.

Ezek mind jól hangzanak és biztosan nagyon sok mögöttes mechanikával és viselkedés mintázattal bővül majd a játék, ugyanakkor a kiegészítő ára egy picit magas lesz, ugyanis 40 Euróba fog kerülni. Személy szerint ezt soknak érzem, főleg olyan karrierekért, amiknek már az alapjátékban is benne kellettek volna lenniük. Ha a többi már meglévő munkakör is hasonló törődést kapna, talán jobban megérné. Tekintve, hogy ez csak vélhetően az első a számtalan másik érkező kiegészítő közül, azoknak a rajongóknak, akik be akarják szerezni mindet, jó mélyen a zsebükbe kell majd nyúlnia.