Támadnak a zombik

Úgy tűnik a zombi apokalipszis egy örökzöld a játékiparban, és akiknek nem jönnek még ki a könyökén a zombik az örülhet, mivel a hetekben több új játék is érkezik ebben a témakörben.

Január 15. érkezik a H1Z1, ami a DayZ-hez hasonlóan egy online zombis MMO lesz, ahol a játékosoknak a zombikon túl a többi játékostól is félniük kell. A játék korai hozzáféréssel érkezik, így várhatóan sok hiányosság és hiba lesz benne, amire már most érdemes felkészülnie mindenkinek lelkiekben, akik a kipróbálását fontolgatják.

Január 30. érkezik az általam várt Dying light, ami parkour elemekkel vegyíti a zombi témát és az eddigi videók alapján elég jól mutat. Sajnos egy jó játékmódot előrendelői bónusz mögé dugtak, aminek nem különösebben örülök, de a játék maga jónak tűnik. Ezt a játékot biztosan ki fogom próbálni és megnézzük, hogy valóban megérte-e rá várni.

Végül még meg akartam említeni, hogy már karácsony óta várakozik a fiókomban a State of decay, amit szeretnék kipróbálni a közeljövőben és videó formájában is megmutatni nektek. Ha már lód legyen kövér 🙂

A H1Z1-en még gondolkodom, feltehetően megvárom az első beszámolókat és utána döntöm el, hogy nekivágok-e, avagy sem. Mindenesetre most fel lehet készülni némi zombizásra a csatornán a következő néhány hét folyamán és megnézzük meddig bírom 🙂