Augusztusi tervek

Kicsit megkésve, de most is elétek tárom, hogy milyen terveket forralok ellenetek ebben az augusztusi melegben. 🙂

Elsőnek nagy örömömre szolgál (utólag) bejelenteni, hogy elindult végre a régóta tervezett gamer podcast a csatornán KjúbCast címmel, ahol Sirius-szal karöltve tárgyaljuk ki az aktuális gamer témákat és érdekességeket. A terveink szerint hétfőnként szeretnénk jelentkezni az élő adásokkal, amik természetesen visszanézhetőek lesznek vágatlanul és várhatóan lesznek meghívott vendégeink is a jövőben. Mindkettőnk számára egy nagyon ígéretes és élvezetes rovatnak ígérkezik, fogadjátok szeretettel.

Az augusztusi hónap sem maradhat el új játékok kipróbálása nélkül, így számíthattok olyan indie címekre, mint a Feist, Lovely planet vagy a Party Hard. Emellett horror fronton is lesz játék a PuniTy és a FNAF4 képében, ahol megnézhetitek, hogy mennyire nem ijedek meg. Szokás szerint ezt a hónapot is “pihenősre” terveztem, de ha megismétlődik a júliusi játék özön, akkor biztosan lesz még más is menet közben, ha ez még nem lenne elég.

Ebben a hónapban egyértelműen a Hearthstone-on lesz a hangsúly, hiszen a hónapban jelenik meg a The Grand Tournament kiegészítő, így a szokásosnál sűrűbben jelentkezem majd Hearthstone videókkal. Kezdés gyanánt egy epikus pakli bontást tervezek élőben, majd sorra jönnek a videók az új lapokkal. Emellett a Heroes of the storm is képviselteti majd magát új hősökkel és videókkal.

A játék hírek is folytatódik az utóbbi hetek kihagyásait követően, továbbá tervezem, hogy megnézem mi újság a Subnautica-val és a Forest-tel. Szeretnék még játszani a Witcher 3-al (végre) és a Terrariaval is, és addig úgysem nyugszom, amíg túl nem élek egy játékot a 60 seconds-ben. 🙂 A hónap végén pedig újra lesz beszélgetős live, ahogy mindig.

Megint jó sok mindennek nézünk elébe, pedig ez egy “nyugis” hónap akarna lenni az őszi játék áradat előtt. Közben babázunk és költözködünk, szóval offline is van bőven teendőm, de remélhetőleg sikerül az augusztust is tartalmasan eltölteni a Youtube csatornámon. Addig is jó nyaralást és videózást kívánok mindenkinek 🙂