Mire számíthattok idén a csatornán

Elkezdődött az év és ideje számba venni, hogy mivel is szeretnék idén foglalkozni a csatornán. Ezzel egyúttal szeretnék Nektek is segíteni abban, hogy nagyjából mikor mire számíthattok majd. A fő fókuszban továbbra is az érdekes és jó új játékok kipróbálása és bemutatása lesz, amikkel érdemes időt tölteni, de emellett sok lesz a puszta gameplay is valamint a Kjúbcast, ahol igyekszünk többnyire színvonalas beszélgetéseket prezentálni a játékokkal kapcsolatban.

Kjúbcast

Minden hétfőn este 7-től, havi 4-5 alkalommal.

Első látásra.

Havonta 3-4 új játék. Igyekszem keddre időzíteni ezeket a videókat, de ettől lehet eltérés, továbbá előfordulhat, hogy 1-2 játékkal több lesz havonta, ha úgy jön ki a lépés, de sokkal nagyobb számot nem szeretnék bevállalni, mert akkor nem tudok kellően elméllyülni egy játékban (feltéve, hogy akarok). Szóval nem fogok minden random kis játékkal foglalkozni, csak azokkal, amiket már most várok, vagy amik tényleg felkeltik az érdeklődésemet és látok bennük potenciált.

Élő közvetítések

3-4 élő közvetítést szeretnék havonta (itt is lehet plusz 1-2 extra), leginkább szerdánként este 6-tól. Itt elsősorban közönségkedvenc vagy számomra aktuális kedvenc játékokkal fogok játszani, de néha előfordulhat, hogy egy vadiúj játékot élőben itt próbálok ki veletek, ha úgy ítélem jónak.

Hearthstone

Hetente 1 élő közvetítés szerdán este 10 után a Tavern brawl végett, továbbá havi 3-4 egyéb Hearthstone tartalom (pakli bemutató, aréna stb…). Értelem szerűen, ha új kiegészítő érkezik a játékhoz, akkor itt is picit több tartalom várható, de átlagban heti 2 videóra lehet számítani.

Extrák

Ide sorolom a hardware bemutatókat, vlog-okat, eseményeken való részvételeket és más egyéb be nem kategorizálható tartalmat, amit spontán készítek, beleértve 1-1 játék videót is, hogy legyen mit néznetek az adott napon. Ezeknek a száma változó lehet, de itt is havi 4 extrával számolok átlagosan.

Tervezett új rovat

Van egy új rovat ötletem, amit remélhetőleg a következő hónaptól tudok majd realizálni és a fogadtatásától függően szeretnék heti rendszerességgel készíteni, így ebből is havi 4 lenne várható. Ez a rovat még titok, de hamarosan látni fogjátok ezeket a videókat remélhetőleg.

Szünnapok

Igen, ez is kell és lesz is. Csütörtökre nem tervezek semmit, de tekintve, hogy szerdán van 2 közvetítés is, amik átlagosan 2 órásak, úgy gondolom, hogy ez a nap tökéletes lesz ezek pótlására, meg gondolom sokan csak csütörtökön realizálják ezeknek a létezését. Ezen felül szombat vagy vasárnap alkalmanként üres maradhat, attól függően, hogy miként alakul a napirendem és mennyire sikerült videókat készítenem.

Végeredmény

Mindent összevetve átlagosan 24-28 videó várható havonta, ami azt jelenti, hogy majdnem minden nap lesz új videó. Várhatóan egy átlagos hét a következő képpen fest majd:

  • Hétfő: Kjúbcast
  • Kedd: Első látásra valami új játékkal
  • Szerda: Élő közvetítés + Hearthstone Tavern brawl
  • Csütörtök: Szünnap
  • Péntek: Első látásra vagy Extra videó vagy Új rovat (egyszerre csak 1!!!)
  • Szombat – Vasárnap: Első látásra vagy Extra videó vagy Hearthstone videó (egy nap csak 1, de lehet szét lesznek osztva több napra) + Egyik nap lehet szabadnap

Bízom benne, hogy ez a formátum jól fog működni, de szükség esetén módosítok majd rajta.