Evolve bemutató

Megérkezett az elmúlt évek egyik legjobban várt játéka, az Evolve. A játékot fejlesztő Turtle Rock Studio számos munkatársa dolgozott korábban a Left 4 Dead játékokon, és ez érződik a mostani alkotás minőségén is.  A játék egy asszimetrikus játékélményt kínál, ahol 4 ember vadászként, 1 ember pedig szörnyetegként veszik fel egymás ellen a harcot. A vadászok célja a szörny leterítése, a szörnyetegé pedig túlélni a vadászokat, hogy elég erős legyen ahhoz, hogy egymaga levadássza a korábbi üldözőit.

Noha az Evolve üzleti és DLC stratégiája nem alakult túl szerencsésen, a játék maga nagyon is jól sikerült. A grafika és a hangok gyönyörűek, a játék és a szerverek jól vannak optimalizálva és nagyjából hiba mentesen működnek. És mindennek a tetejébe egy nagyon izgalmas és egyedi játékélményt kapunk, amivel garantáltan eltöltünk majd pár tíz órát.  Persze a stratégia egy idő után kiismerhető lesz, de maguk az egyes játszmák mindegyik egyedi és akcióban gazdag élményt kínál.

Remélhetőleg a később érkező új karakterek és azok árazása játékos barát lesz, és akkor valóban egy hosszan tartó és élvezetes játékot kaptunk 2015 elején.