playit csonti

PlayIT menetrend 2

Befutottak hozzám a PlayIT-el kapcsolatos információk, így végre tudok nektek konkrétumokkal is szolgálni, hogy pontosan mikor és hol találtok meg. Jöjjenek hát a részletek.
Az április 25-én a Syma csarnokban megrendezésre kerülő budapesti PlayIT-en leszek ott, megannyi másik videóssal egyetemben. Sajnos a többi PlayIT már nem fér bele az időbeosztásomba, remélem megértitek.

A nem túl emberbarát videós simogató helyett (tisztelet annak, aki kiállta a gyilkos sorok bármelyikét, én magam miatt biztos nem állnék sorba) most egy kérdez-felelek panel lesz, ahol 2-3 videós lesz egyidejűleg a színpadon, és lehet tőlük kérdezni ott a helyszínen, vagy akár előre feltett e-mail kérdéseket is lehet küldeni, amiből szükség szerint válogatnak, ha a helyszínen lévők nem elég kreatívak. Én 14-15 óra között leszek a színpadon Siriusékkal, így egy nagyon jó gamer orientált beszélgetős panelre lehet majd számítani. Kérdéseket küldhettek még a playitvideosok@gmail.com e-mail címre is, és írjátok bele, hogy kitől kérdezitek.

Jómagam már reggel 9-re odamegyek,  ott leszek zárásig és a napot annak szentelem, hogy ha valaki akar velem beszélgetni élőben, akkor az nyugodtan megtehesse majd. Először azért körbe nézek én is illetve szeretnék majd némi táplálék bevitel mellett más videósokkal is dumálni picit, de az idő 80%-ban a videós színpad mellett és a csarnokokat összekötő folyosón fogok tanyázni, így arra keressetek majd. Nyugodtan bárki odajöhet, és beszélgethetünk a színpados móka előtt/után. Szerintem egy nagyon kellemes nap lesz, és remélem velem együtt ti is nagyon jól fogjátok érezni magatokat, ha jöttök.