Szeptemberi menetrend

Most már TÉNYLEG visszaveszek a játék tempóból és próbálok egy nyugodtabb hónapot tartani magamnak új játék ügyileg 😀 Az augusztus még a júliusnál is brutálisabb volt, több mint 10 új játék bemutatásával, melyeket mind megtaláltok az első látásra rovatban. Szerencsére a szeptemberi megjelenések is kedveznek ezen elhatározásomnak, így többet fogok tudni foglalkozni a már bemutatott vagy folyamatban lévő projektekkel ebben a hónapban.

Az augusztusban elindult a KjúbCast Gamer Podcast Sirius közreműködésével, amit legnagyobb örömünkre nagyon pozitívan fogadtatok és egyértelműen sikeresnek könyvelhető el. 1 hónap alatt 4 adás volt, amik együttesen több mint 50 ezer megtekintést és 1,5 évnyi színtiszta megtekintési időt tudhatnak maguk mögött. Szeptemberben is jövünk rendületlenül és minden hétfőn lesz élő adást este 7-től, ahol kibeszéljük az aktuális gamer témáinkat.

Szeptemberben a Podcast mellett szeretnék élő játék közvetítésekkel is jelentkezni, ami elsősorban Hearthstone lesz, de nem kizárt, hogy más játék is szóba kerülhet majd. Ez nagyon jól összhangban lesz a most induló Youtube Gaming platformmal, ahol szintén az élő közvetítések kapnak nagy hangsúlyt, így pont jó lesz az időzítés. Ezeknek a közvetítéseknek a rendszerességét és pontos menetrendjét még át kell kicsit gondolnom, de ami biztos, hogy szeretnék ennek is több teret adni a következő hónapban, és az alapján leszűrni a tanulságokat.

Ahogy említettem, játék megjelenések szempontjából nagyon nyugis hónapot terveztem. Az egyetlen cím, ami érdekel az a SOMA, egy indie sci-fi horror játék az Amnesia készítőitől, így ebből lehet majd számítani videókra. Nem terveztem (sajnos) Metal Gear Solid V-t, aminek fő oka, hogy a kiadó nagyon szigorúan kezeli a Youtube-os content ID rendszert, és nem szeretnék emiatt problémákat, így ez kimarad. Elsősorban Blizzard fronton lesz pörgés, hiszen itt a TGT Hearthstone kiegészítő. Szeretném továbbá megnézni a Diablo 2.3 patch-et és megpróbálni közvetíteni néhány Heroes of the storm mérkőzés visszajátszást, hogy megnézzük, az hogy megy. Tölteléknek pedig lesz pár Csonti játszik videó is. Ahogy magamat ismerem, biztos találok még ezen felül érdekes indie játékokat, amiket ki fogok próbálni, de igyekszem most mértéket tartani 😀

A nyugalmat kihasználva ebben a hónapban szeretnék újra Gamer filót készíteni ill. egy Steam fiók nézős videót is, ahol megmutatom, milyen játékaim vannak és mennyit játszottam velük. Remélem sikerül ezeket kiviteleznem. Természetesen a heti játék hírek és a hóvégi beszélgetős adás is érkeznek majd.

Ahhoz képest, hogy “semmi extra” nem készül szeptemberben, megint sikerült jó sokat írnom.  Megyek is nézni, hogy miként sárgulnak a levelek a fákon 😀